Apr 18, 2021, 11:11 AM

Сънувана Обичана реалност 

  Poetry » Love, Erotic
337 0 0

 

 

Чух леглото, със твоя глас стене,

а чаршафът се гали във мене

с мекотата на твоята кожа

във горещото ложе.

 

Атоми кислород с твой нюанс

пеят ми ароматен романс.

Крушката си скри светлината

и на пръсти при мен е Луната.

 

А гласът й отново е твоя

и отвътре изгаря ме зноя,

името ти безгласно изричам,

и Луната със поглед събличам.

 

Тялото й е твоето тяло,

а лицето красиво и бяло

твоето е, макар и Луна -

Аз те каня, те каня - Ела...

 

И пристъпва, а тъй съм възбуден,

но изведнъж съм вече събуден

от алармата на телефона.

Слънце грее, отвън, на балкона.

 

Мисля си, че сънувал съм само,

и че тебе те няма, те няма,

но тогава леглото чух, стене,

и обърнах се... ти бе до мене...

 

15.12.2020.

 

Георги Каменов

 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??