May 2, 2017, 6:58 PM

Сърце под наем 

  Poetry » Love
677 1 2

Защо са тъй нещата сложни?

Създадохме любов красива, млада –

сами, със собствените си сърца.

Аз от моето сърце подадох, 

от твоето подаде ти, 

кажи,

не беше ли така?

Щастлива бях, 

щастливи, вярвам, бяхме двама.

Но защо тогава,

теб те няма?

А беше тук, 

сега къде си?

Защо изобщо толкова наивно, безразсъдно 

дадох и ти поверих сърце си?

Та сега е още в теб

и те чакам, за да си го взема.

Но задръж го, колкото е нужно,

аз ще продължа да търся 

друго като твойто

да наема.

© Аврора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??