Sep 20, 2019, 10:07 PM

Сърцето ми отново зашептя 

  Poetry
527 1 2

Полека вдига ме дъха Ти,

от натежалата земя.

От дланите прахта отърси,

сърцето ми отново зашептя.

 

Отново думите Ти снежни,

топят се по вълни от светлина.

Живот ми вдъхваш в бяла нежност,

изваждаш ме от пепелява тъмнина.

 

Ти нежно ми разкриваш пътя,

опазваш ме от идваща злина.

За миг дори да скитам без посока

аз чувам как отместваш планина.

 

Отново песента завръщаш

в сърцето ми, духът ми оживя.

Отново Словото Ти ме прегръща

и вдъхновява стихове за пролетта.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за присъствието ти, Гавраил! Пожелавам ти здраве и творческо вдъхновение!

    Благодаря за "любими", Цвете! Желая ти хубава вечер!
  • Оптимизъм и цветоусещане!
    Поздрав!
Random works
: ??:??