Dec 24, 2019, 11:23 PM  

Сърцето ти чувам 

  Poetry » Love
1142 1 4

Прекрачила през прага на вратата,

усмихната, запътена към мен...

Все тъй си тайнствена и все тъй непозната...

Красива Свобода след дълъг плен!

 

Във ноздрите ми ароматен вятър

събужда в мен копнеж така горещ...

Превръща Зимата в горещо Лято,

топи ме и изгарям като свещ!

 

Целува с нежност подът ходилата

страхът глава навежда съкрушен

На сянка бледа се превръща самотата

и чезне ужасът от утрешния ден!

 

Сърцето ти - камбана на Всемира

Отново ме зове на литургия

кънтящо, в ритъма на твоята Душа...

 

Във него жаждата за обич не замира!

И ме завърта в танца си - стихия...

Живее в него силна Любовта!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??