Mar 25, 2021, 8:27 AM

Сътворение 

  Poetry » Love
994 1 9

Разпознай ме. Както брега.

Тих и тръпнещ. Вълната си чака.

Разкажи ме. Не със тъга.

Дай крила на съня ми разплакан.

Приласкай ме. С теб не шумя.

Бол прибои. Днес, глуха и сляпа,

като есенен дъжд ще ръмя.

Съд бъди ми, във който да капя.

Пресъздай ме. Кал и вода.

Сол сложи. Не е трудно нататък.

Добави и стрък свобода.

Космос цял съм, не просто придатък.

Запомни ме. Тук и сега.

Пий до дъно. Безкрай. Без остатък.

С теб единствен ставам жена.

Твое дело. До гроб и оттатък.

© Богдана Калъчева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  797 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??