Feb 5, 2007, 8:39 AM

сътворение 

  Poetry
553 0 7
сътворение




ветрило
и жарава
огнено ядро
и три планети
тънка нишка
плазма
към зародиша
безкрайност
с черни дупки
пирамиди
и очи
вихри
и порои
статика
лъчи
чер кристал
отнякъде
запокитен
и излъчващ
енергия
и интелект
молекули
атомни ядра
съклетъчни
човек
творение
живот

Чар....05.02.07

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??