Mar 19, 2008, 7:46 AM

Съвсем пиян 

  Poetry » Love
583 0 1
Нощта ли ти помага
или това, което те описа
в моята бездарност,
ще те направи в плен.
Дисекция.
На глупостта ми
или виждам,
че с нетрезва болка
пак те злепоставям,
в присъда
ме осъждаш
на невъзможна безусловност.
В неприклещена целувка,
без начало,
ме обземаш
безпощадно.
И те докосвам сляпо,
без рефлекс
и без реалност
в идилия на невзрачен силует.

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Успехите са с дебютите ти! Хубави, изчистени стихове!
Random works
: ??:??