Jan 2, 2011, 11:29 AM

Такава Обич се взима на капки, дозирано! 

  Poetry » Love
582 0 4

Такава Обич се взима на капки, дозирано!

(по Анастасия Ларецкая)

Ти се събличаш... Себе си рисуваш...
как сваляш всичко... как оставаш гола...
Ръцете ти със нежност ме целуват,
а тялото ти свири звездно соло...

Ти - дъщеря си на Небето и Земята!
Ти си Жената и капризното Дете!
Ти си свободна! Аз не съм ти съдията...
и никой във живота ти не бе...

Зорница и Вечерница - ти каките!
Такава си - дете си на Природата!
Дойде във студ... и толкова нечакана...
Душите чуват ли се, щом са сродни?!

Как се рисуваш, щом се събличаш...
Бездумен гледам, сякаш съм невежа...
Показа ми що значи да обичаш
и че Животът до това се свежда...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??