Jun 18, 2009, 5:57 PM

Там... 

  Poetry
497 0 9

Там, на запад от Черно море

и на изток,

където изгрява денят,

там отново делят ни

посоки на две.

Там на запад от златни лагуни

и бисерно сини вълни...

Там, в средата

по южния път,

прашна пътека пресича

нашите друми.

Мислено пак.

Аз деля се на изток

и запад

и, преди да съм тръгнала,

спирам... за да търся

милион и една причини,

и намеря твоята същност

в мене,

да те открия

сред

слънчеви утрини

и догарящи залези,

да се слеят същностно

нашите пресечни точки

в едно голямо и топло

усмихнато утро.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??