Jun 29, 2007, 7:33 PM

Ти къпан ли си във сълзи 

  Poetry
742 0 12



                        

 

                        Ти къпан ли си

                        във сълзи

                        от нежност

                        в очите

                        на жена...

                        влюбено

                        утихнала в мига

                        щастлив,

                        когато ти

                        си и се случил...

                        онзи

                        най-щастлив

                        и къс...

                        миг

                        на тихо

                        съвършенство...

                        просто

                        помълчи,

                        магия е...

                        вълшебство,

                        с пръсти от душа

                        я погали...

                        сложи и цвете

                        във косите,

                        виж

                        наоколо

                        метличина

                        е нацъфтяла,

                        по пътека

                        от лунички

                        слънце

                        пак

                        изгрява...

                        мънистени

                        сълзи... роса

                        любовта

                        за нея

                        и за теб

                        е разпиляла,

                        а утрото

                        с лъчи

                        от нежна жар

                        пристъпва...

                        ти...

                        къпан ли си

                        във сълзите

                        на жена...

                        знам...

                        сега ти е... за пръв път...

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??