Sep 19, 2006, 10:30 PM

Ти ме изостави 

  Poetry
701 0 3
Макар да знам, че ме обичаш,
почувствах се от теб неоценена;
След месец заминавам надалече,
а във месеците преди този бях за теб второстепенна...

Усмивката ти търсих -
да открия моята опора в нея,
но на другиго тя беше подарена...

Крадях от времето -
за да спечеля спомен с тебе,
но и от тоз твой топъл жест аз бях лишена...

Обичам те и казах ти го вчера,
но отговора не дочаках да получа;
Защото погледът ти бе разсеян,
бе някъде, при някой друг, твърде далече...

..............................................................

Да, аз знам, че ме обичаш,
с годините ти свойта обич ми доказа;
Но , уви, след всичките години,
във месеците ни последни ти ме изостави...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Какво да кажа пред болката ти? Заминавай с чиста съвест, но няма да е лесно...
  • Благодаря на всички ви за изказаното мнение.
  • Изключително много казваш с творението си и това е най-важното! Поздрави!
Random works
: ??:??