Sep 10, 2016, 1:00 AM

...Ти правиш мечтите ми... 

  Poetry » Love
358 4 6

 

...Ти правиш мечтите ми...

 

...Ти правиш от мечтите ми

от онези мечти,

които ме карат

да се приближавам до теб

и ме канят вътре в теб

да вървя, да плувам,

да летя, да живея,

да се скитам и да се сгуша

в огнището ти, луда по теб...

 

Те са от тези мечти, любими,

които трептят в тялото ми

като светулки

и обикалят душата ми,

за да създадат сърцето и

които лятят, минавайки

през мрак и светлина, за да

достигнат звездите

мечтите, за които се смята

че можем да посетим

само в приказните сънища

през нощта, но може 

и в лъчите, истината на деня...

 

Това са мечтите, мили мой

които мислим, че сънуваме,

защото са невъзможни...

но независимо дали заспиваме

или се събуждаме...се стремим

към това да изразяваме любовта си,

да я правим всеки миг, 

все едно е мит, легенда...

 

Само ти любов моя, правиш

от мечтите ми тези сбъднати мечти,

в които, ако се загубим, ще се намерим...

затваряйки и отваряйки очи,

прекосявайки планини и океани...

само с мисълта, силата на чувствата ни...

Само ти, повелителю мой си свободата, 

мечтите ми който се отразяват,

с отличителен белег, и изписват

символите и кътчетата

в сърцето ми...

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??