Тиха вечер, студ голям...
всеки си мечтае да не остане сам.
Тиха вечер, чаша алкохол...
Вече станали сте двама.
Гледаш да не прекалиш
как ще се оправиш с трима..
И ето времето лети...
Телевизора не спи... ала ти,
май вратът си изкриви.
© Ангел All rights reserved.