Feb 15, 2011, 7:36 PM

Тихо, без глас... 

  Poetry
502 0 8

Аз не искам да съм отново сама
в тази скучна и ледена зима,
аз съм истинска, просто жена -
и ми се иска до мен да те има.
Да съм твоят притихнал ветрец
укротен в най-нежното стреме,
морски полъх, изплашен врабец,
който чака в длан да го вземеш.
Аз искам обичта ти сега,
виж, слънце зад хълма наднича,
идва пролет, това е съдба -
да, мога тихо, без глас да обичам.

 

 

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??