Jan 5, 2008, 11:03 PM

Тихото безвремие 

  Poetry
434 0 1

Обзе ме тихото безвремие...

Забравих болката за малко,

пак запях!...

И плахо поглед мек,

изпълнен със копнение,

отправих към небесното - изкусно изрисувано платно...

Усетих, че отново виждам и го осъзнавам,

усетих, че усещам, но и че не спя,

че сетивата ми са живи, че са будни...

А си мислех, че заспиват...

... И заспивам аз със тях...

 

Приятно безвремие...

Кратко безвремие...

 

Събудих се!...

 

Отново спах...

В съня се будех,

но заспивах в тъмното съвремие...

... Полека ме унасяше сънят...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??