Apr 15, 2007, 9:13 PM

Тишина... 

  Poetry
507 0 6
Тишина, обгърната от мрака...
Тишина от спомени...
Тишина от мечти...
Тишина, оплетена от самотата...

И очакване... тихо очакване...
...на нeчие присъствие...
Влюбена... до болка...
загледана в тишината на онуй
незапълнено отсъствие...

Съзли... изчезнали в мрака...
Мечти... изгубени в нощта...
И болка... пропита от загубата...
И всичко погълнато от тишина...

Тишина... объркваща...
и тишина с тишината запълваща...
И очакване на нечие присъствие...
на онуй незапълненото отсъствие...

И болката... разкъсваща...
И виковете... откъсващи се...
И после тишината поглъщаща...

А тихото очакване...
като свещ, запалена в нощта...
... без светещия пламък гасне...

... и пак тишина...
накрая винаги остава само тя...
... една провиснала във мрака тишина...

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??