Jan 12, 2008, 2:13 PM

Тишина 

  Poetry » Other
717 0 10

Мълчиш.

И миг от тишината

неволно

се изпълва с теб.

Измъчена

и гола суетата

потъва

във изгарящия лед...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??