Той идва с устрема на покорител.
Пленява те с неустоима власт.
И ти забравяш себе си. Не питаш
дали е обич, или дива страст.
Нощта не стига за любов такава.
Светът не стига да я споделиш.
И без да искаш, без да осъзнаваш,
ти всички грехове ще му простиш.
© Елица Ангелова All rights reserved.