Apr 8, 2006, 10:18 AM

Той се моли за робите 

  Poetry
576 0 2
Коленичил под хиляди светофари.
Коленичил пиян на асфалта,-
все в нощите, в почивките моли,
а когато са строги - той пие.
Ала другите тогава не пият.
Всички "други" тогава бързат.
Чака песа да започне да вие,
и тогава да се моли излиза.
Светофарени дни - три колони.
Булевардът некролозите гази.
Коленичи пред тези роботи,
той, пияният моли за робите...

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??