Sep 13, 2007, 3:00 PM

Толкова... 

  Poetry
536 0 1

Толкова неказани думи,
толкова пречки помежду ни,
толкова болезнени сълзи,
толкова жестоки лъжи,
толкова сърдити лица,
толкова наранени сърца,
толкова невъзможни съдби ,
толкова неразпалени искри,
толкова силно боли,
толкова далеч си ти,
толкова жестоки погледи,
толкова красиви мечти,
толкова невъзможно е това, 
колкото времето да върна!!!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??