Apr 7, 2016, 10:28 PM

Тревога 

  Poetry » Other
537 0 5

 

Разгромяващо се чувствам  днес  -

гнездо отивам да си свия в ада! 

Баналното умря в противовес.

Нормалното бездушно се предаде!

 

На раздумка сядам си с "Баланса",

той говори, аз не чувам нищо!

Знам, че събеседник съм ужасен,

и че нервите ми разярено дишат!

 

Пускам мислите си да се размотават,

а когато викна ги – изгубени са вече!

Чужди умове ли обитават

или може би избягаха далече?

 

На печалбичка от тотото не вярвам,

да посегна на разумното не мога!

Да стоя ли още, или да избягам?

Денонощно размишлявам си в тревога!

 

06-04-2016 г.

 

 

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??