Feb 3, 2017, 1:07 PM

Трудна съдба 

  Poetry » Free verse, Other
462 0 0

През портала на времето преминал в галоп,

но съвместил своето битие с наличната страст.

Престрадални   поеми  написал  в трудни,

изящни моменти  на устрем, самота и силни чувства.

Тежък  избор  в  нашето съвремие.

Как е посмял Яворов да се впусне в този лабиринт?

Едва ли ще ни каже някой?

Такава  е  била съдбата му.

Неблагосклонна, объркана, страдалческа.

Мина и Лора са го стимулирали, но за какво?

Едва ли някой ще разбере истината?

Стихия над огнено зарево.

Ти не преставаш, поете наш,

и  днес  да  ни удивляваш.

Трудна съдба.

Поклон.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??