Sep 10, 2019, 4:19 PM

Тъжна вечност 

  Poetry » Phylosophy
335 0 0

Залезът спуска се навън,

сияе той кървавочервен.

С болка чакам вечен сън

и затуй съм натъжен.

 

Този свят е мрачен,

душа в него е сама

и облак вън ще плаче...

Не ме взимай, майко земя!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??