Jul 3, 2008, 8:11 PM

Тъжно... За младостта 

  Poetry » Other
789 0 18
 

        Тъжно... За младостта...

 

 

Както розата, откъсната от храста свой,

за присаждане е вече непригодна,

така и младостта ми, замряла сред покой,

не би могла да полети свободна...

 

 

Разгърдената страст на мислите момчешки

как летеше дръзка и неуловима!...

Сега притихна... В закърпените дрешки

на есента ми... С предчувствие за зима...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??