Aug 27, 2008, 7:45 AM

Тъмнина... 

  Poetry
392 0 1

И ето я отново тук,
седи и плаче,
отново случи се така -
няма тя да вярва в любовта.

 

Душата и се рее,
не знае щастие какво е
веднага щом го вкуси,
отново има болка.

 

Седи си тя във тъмнината.
Седи със сълзи на очи
и моли се това да е лъжа,
защото много я боли...

© Сияна Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??