Jan 24, 2008, 2:01 PM

Търсеща пътя... към утре 

  Poetry » Other
905 0 31
Все си тръгвах, когато те нямах
и си взимах за спомен вините.
Те приятелки бяха... оставаха
да ми глождят вечерно в очите.
Заспивах в леглото на прошките
и изхвърлях по малко... от вчера.
Ранобудна изпращах си нощите
и се учех без теб... да живея.
От уроците чак се намразвах.
Без да искам забравях, че ти си
този, дето без съвест наказвах,
а на който не казах "Върви си".
Под прозорците плакаха дните ни,
надничащи в нас... Ние дишахме
още жива любов, пълна с истини.
Нищо чудно, че пак се обичахме.

-----------------------------

Все се връщах, когато те имах,
още търсеща пътя... към утре.
Аз ти давах и нищо не взимах.
Просто пазех те... някъде вътре.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??