Jun 19, 2022, 12:03 AM  

Улица неизвестна 

  Poetry » Erotic, Other
676 2 5

Търся устните ти и те се сливат в едно.

Долавям трепета ти как по мене се разлива...

После пада върху нас лунното петно

и обзема ни отдавна стаена страст дива.

 

Пий от мен на глътки бавни, бързи...

Забраненото опитай за път първи.

Предразсъдъците твоето тяло

нека да отхвърли,

а умът безсмислените бариери да загърби.

 

Апартаментът ни е на улица неизвестна.

Там, където невиждани удоволствия витаят.

От балкона открива се гледка най-чудесна.

На него отпуснати тела за ласки  сластни ридаят.

 

Нощем, щом се спусне мрака над града,

в този дом отваря се врата към друго измерение...

И цветове на копнежи впиват се в еуфорична игра,

създавайки от всяка закачлива мисъл ново творение.

 

Там въпроси със "Защо?" не се задават, 

а душите до краен предел се нажежават.

И всички, които фантазия развинтена притежават, 

задоволство безпределно изживяват.

 

Адресът на това тайно място 

не се издава.

Който е достоен, озовава се тъдява.

Един от тези избраници превъзходен си ти.

Затова точно сега бутилката ни вино на терасата блести.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Veronika Mihova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубава
  • Велкова, мерси много!! ❤️🥰
  • Много секси...изтънчена еротика. Интересни виждания за изживяванията на тази незнайна улица.
  • Благодаря ти много!! Трябва да изживеем магията на мига. Нали се живее само веднъж!!!
  • Много е хубаво, разтапящо и магично! Поздрави!
Random works
: ??:??