Oct 3, 2008, 2:34 PM

Update 

  Poetry » White poetry
1081 0 28

 

 

 

 

Скоро в сънния дъх

 

на мълчанието

 

несъшити

 

ще скитат мечти.

 

Ще се взирам

 

на огъня в капките

 

и на зимата

 

в летните дни.

 

Непокълнала

 

вяра

 

в ръцете ми

 

ще рисува

 

студени звезди;

 

с тишината

 

ще се посмеем,

 

че банално е

 

все

 

да боли.

 

 

 

 

жестока песен...

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??