Jun 24, 2023, 10:38 AM

Усмих 

  Poetry » For kids
532 3 14
 

Намигам ти, сега усмих, 
и малко смешки в палав стих. 
Представяш ли си вълк овчар, 
или магаре, мъдър цар, 
а може и кокошчица орел, 
и заек, като рицар смел.
А пък защо и не, кажи, 
и къртица във небесни висини, 
както и миниатюрен слон, 
живеещ във обвивка от бонбон. 

И вече виждам твоята усмивка - 
Довиждане от слончето... в бонбонена обвивка... 

23.06.2019.

© Георги Каменов All rights reserved.

The work is a contestant:

Шарен ден »

9 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??