Sep 17, 2014, 11:47 AM

Усмивката на мрака 

  Poetry
414 0 0

Забивала ли си пръсти в стената?

Усещала ли си тръпките, някой те преследва.

А ти търсиш път към светлината...

И от тъмния ъгъл се страхуваш.

Усещаш го, до тебе е.

Но мракът ти харесва и започваш да флиртуваш.

Доближава те, харесва ти - целува те.

Виждаш свелината във ъгъла - усмивката на мрака.

Зеници се разширяват. Усещаш болката гореща във врата.

Това са зъбите на мрака.

Усмивка проблясва пак така омайна.

Сливаш се с ъгъла на стаята.

Ти си с мрака. Това е вашта тайна.

© Емилия Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??