Jul 25, 2018, 12:12 AM

Утеха 

  Poetry » Other
249 0 5

Отива си денят

и в залеза се скрива.

И с него сякаш

нещо мое си отива.

 

Но в мене още

нещо ценностно остава:

душата кротка,

дето всичко ми прощава.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??