Aug 26, 2022, 10:26 AM

В допълнение 

  Poetry
242 1 6

Тези дни варих, 

сладко от смокини. 

И отпенвайки го с черпака, 

сетих се за стихото "Поетчетата" на Надя. 

И поет и критик, 

и драскач и рисувач, 

всички сме в казана. 

Врим на огъня и

пръскаме с горещина, 

ръце, нозе, глави, 

а кога се утаим, 

времето с черпака, пяната премахва. 

 

И остава всичко що е, 

стойностно и лъскаво и вкусно

и след векове, 

храна духовна да е! 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??