Aug 18, 2011, 11:12 PM

В гората 

  Poetry
519 0 0

Утро... Вървя по поляна,

от слънце обляна...

Гората да вляза ме кани –

дървета от слънце огряни...

 

Лъчите провират се тайно

и галят ме топло, безкрайно...

Гората ми тихо шепти –

„Наша невеста си ти?”

 

Дърво  прегръщам с усмивка –

„Туй се казва интересна забивка!”

А птичките пеят сватбена песен...

Прекрасен е тука животът и лесен!

 

Със сигурност утре Гората отново

пак тук ще ме чака със клетвено слово.

И тайни свои ще сподели...

Дали? Не знам, може би...

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??