Dec 24, 2005, 3:39 PM

В ХРАМА 

  Poetry
629 0 0

 

Стоя под купола на храма,
Стоя объркана, стоя сама.
Душата ми - оголена и тъжна,
Пред Бога свежда молещо глава.
Заслужих ли да бъде чуто
Прошепнатото тихо ”Господи, прости!”
Да искам прошка за сълзите,
Които крих от себе си дори.
За радостта, която исках да раздавам,
За обичта, която в мен струи.
Не мога да съм тиха, безразлична,
Не мога - даже да греша.
Душата ми, родена да обича,
се моли, Господи - “Прости!"

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??