May 23, 2010, 7:34 PM

В края на моста 

  Poetry » Other
532 0 1

Вървях стремглаво напред

и се лутах из пътищата кални.

Непознатите лица редяха се

и влизах в роли театрални.

 

И както така вървях си

и минавах бури от радост и тъга,

стигнах аз моста на мечтите,

сякаш бях на края на света.

 

Стъпка по стъпка, след всичко преживяно

сбъдваха се мечтите, някак оживени!

Не спирах да вървя и търся,

макар крилете от желания да бяха уморени.

 

Не спрях с жар да живея!

До края на моста пътя извървях...

Не спрях за щастие до последно да копнея

и накрая успях да кажа - достойно живях!

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??