Apr 6, 2017, 11:01 AM

В лоното на храма 

  Poetry » Love
218 1 5

Като старо вино искам да те пия.

Като цвете земно искам да те галя.

За любов съм жаден и ще се напия,

и във тебе, мила, огън ще разпаля.

 

Всяка топла глътка в мен да се разлива

и да стопля бавно цялото ми тяло.

Мойта кръв гореща с твойта да се слива.

Всеки ден насъщен цвят да носи в бяло.

 

И телата- двете- да са ненаситни.

Тука да се крие тайната за двама.

И събрали всъщност мислите си китни,

любовта да сложим в лоното на храма.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??