Dec 13, 2018, 9:13 AM

В мигът в който видят очите ми нещо красиво! 

  Poetry » Other
1035 1 3

В мигът в който видят очите ми нещо красиво
и като с нож сърцето ми то прободе...
Ще изкрещя на онзи пред мен в огледалото криво,
че тоз който мълчи, щом го види - от Господ краде!

© Ангел Милев All rights reserved.

На Plevel, с благодарност за таланта И да вдъхновява със стиховете и разказите си.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??