Болест коварна, мъчителна тегне, стискаш очи тя да побегне, бориш се, плачеш, безсилен си вече, спри се, обичам я мама, човече! Път мъчителен, труден, път с огради и телени мрежи, а зад завоя дебне оная - грозна, зловеща, нарежда съдбата, как да я спра, кажи ми, човече? Мама обичам, отива си вече...!
© Димитрина Канева All rights reserved.