Nov 19, 2008, 7:36 PM

В прегръдката на ангелско сияние 

  Poetry » Love
806 0 15

http://www.vbox7.com/play:c43c7079

 

Притварям очи, а ти пак си пред мене,
танцуваш в душата ми с парещи стъпки.
Желая устните ти, влюбено позлатени,
да ми дарят незабравими радостни тръпки.

Ангелско сияние с благодат ме обгръща,
от звездите долитат зимните чудеса.
В хоризонт светъл деня ми превръща,
с утринен трепет разцъфват две сърца.

Коледно звънливи, нежни думи се ронят,
насищат сетивата ни с чувствата бели,
като искрящи снежинки във вихър се гонят,
за свята любов дантела от мисли изплели.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??