Jun 14, 2018, 10:09 AM

В ръцете ти 

  Poetry » Love, Other
338 0 4

В ръцете ти една мечта ще сложа,

отдавна пазена дълбоко в мен.

Духът освободи от тая кожа

и път ми дай, до тебе отреден.

 

Че моят дух докрай ще те последва,

през гръмове, огньове и потоп.

Една любов щом истински изглежда,

прегради не познава чак до гроб!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??