Oct 4, 2008, 6:39 PM

В синьо 

  Poetry
643 0 14

 

Мечти в синьо -
нежни
като теменужка плаха,
безбрежни
като небесна шир,
тихи,
сякаш са звезди,
примигващи в тъмата -
с тях съм птица бяла
и на воля
разперила крила,
към теб летя.

А ти -
разлистваш утрото
в очите ми...



 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??