Aug 28, 2009, 10:47 PM

В сянка 

  Poetry » Other
518 0 4



Към сестрите си поглежда плахо -

всеки ден с премени нови.

Усмихват се в цикламено,

розово и жълто,

а то -

за няколко часа иска само

слънцето към него да погледне,

та в най-наситената багра,

алена,

да се засмее.

Но...

слънчев лъч и днес няма.

Отново го подмина...

Пъпчица поредна

калдъръмчето наведе.

Някога дали ще цъфне?

Едва ли -

не и под сянката

на слънчогледа.

 

 

  

  


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??