Feb 4, 2007, 12:55 AM

В тъмнината 

  Poetry
882 0 14

В тъмнината сгушвам се до теб,

дъхът ми плахо твоя среща,

от очите ми, изпълнена с любов,

отронва се сълза гореща.

Устните ми, закопнели за целувка,

търсят твоите във мрака,

тялото ми, жадно за милувка,

с тихо нетърпение те чака…

Да, да...! Обсипвай ме с целувките си жарки,

с ръцете си разпалвай огън в мен…

Отпивай ме на глътки малки -

трептя във страстния ти плен...

Изригват във телата ни вулкани,

разпръскват се навред искри!

В прегръдките, така желани,

притихваме след миг – аз и ти.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??