Jun 17, 2018, 9:52 PM

В търсене на онази Ирина 

  Poetry » Love
369 4 7

Вървя като шемет през тази градина...
Градът се е скрил в тези жеги на сянка.
Оглеждам се за да намеря Ирина
и ме унася, ... унася на дрямка.

 

С носталгия помня прохладната Зима
И как да се стопля мечтаех си малко.
Пак търсех на топло онази Ирина...
Тогава я нямаше. Колко бе жалко!

 

Жаднеещ Любов край чешмата се спирам.
Ще ме наситят ли мокрите струни?
Едва ли. Мъдрец ми е казал- водата извира
от земните пазви. Любовта – помежду ни.

© Ангел Милев All rights reserved.

Една лека моя закачка от Пеещите фонтани в Пловдив с великолепната книга "Къде е Ирина" на Силвия Илиева.

И към всички Откровенци!

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??