Jun 10, 2010, 2:42 PM

Ваканция 

  Poetry » For kids
12209 0 20
          
 

Хей, ваканция, ура,

дойде време за игра!

                        Сбогом, химикал и чин,

                        и прощавай, клас любим!

И гората, и морето

са любими за детето.

                        Сили там ще събера,

                        повече ще пораста.

Че наесен аз отново,

във училището ново,

                        ще се върна по-голям,

                         всичко ще науча там.

А сега - игри и песни –

хей, ваканция чудесна!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??