Днес едно момиченце издъхна
застреляно от собствения си баща
видяло как майка му убива
сполетяла го и него същата съдба.
Баща ли казах? О, извинете!
Не баща а изрод е това,
дори човек не мога да му кажа,
защото е извън пределите на човечноста.
И някак тежко ми е на душата
макар че непознати са за мен
Колко лоша бе съдбата
не знаеш какво те чака в утринния ден.
И мъчно е как хора си отиват
невинни без направили на никой зло.
А това ангелче прекрасно?
Едва на този свят бе дошло.
И някак си болезнено се чувствам
и искам да изчезне всяко зло.
Дано високо в небесата
да са на място по-добро.
Посветен на две звезди в небето. 🙁
Амин!
© Виктория Петрова All rights reserved.