31.10.2018 г., 11:20 ч.

Вечните ангели малката Никола и майка и Дарина 

  Поезия » Друга
569 0 0

Днес едно момиченце издъхна 

застреляно от собствения си баща

видяло как майка му убива 

сполетяла го и него същата съдба.

 

Баща ли казах? О, извинете!

Не баща а изрод е това, 

дори човек не мога да му кажа, 

защото е извън пределите на човечноста. 

 

И някак тежко ми е на душата 

макар че непознати са за мен 

Колко лоша  бе съдбата 

не знаеш какво те чака в утринния ден. 

 

И мъчно е как хора си отиват 

невинни без направили на никой зло. 

А това ангелче прекрасно? 

Едва на този свят бе дошло. 

 

И някак си болезнено се чувствам 

и искам да изчезне всяко зло. 

Дано високо в небесата 

да са на място по-добро. 

 

 

      

Посветен на две звезди в небето. 🙁 

Амин! 

 

 

 

© Виктория Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??