Feb 21, 2021, 6:08 PM

Вечност 

  Poetry » Love
359 3 0

Навярно някога, след време, 

когато ще сме кокали и пръст 

с душѝ, нетленни се намерим, 

(Надявам се, под общия ни кръст) - 

тогава пак ще съм безумно, влюбен, 

а ти пък моето вълшебство. 

Ще бъдем обвинени в лудост, 

в нюансите ѝ най-чудесни... 

И няма да е по-различно. 

Аз все по тебе ще жадувам. 

Ти мен безкрайно ще обичаш, 

и няма никога да се сбогуваме. 

Ала преди смъртта да ни покани - 

сърцето ти все моето да чува! 

И после пак ще имаме начало, 

какво, че гроба е квадратна нула?...

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??