Apr 7, 2009, 9:04 PM

Вечното изкуство 

  Poetry
554 0 2

 

 

Четки от багрило

по платно се спускат -

сълзите си изкусно

художникът прикрил е.

 

В капки от мастило

удавила се клета -

тъгата на поета,

де в душата крил е.

 

От болката се раждат

образи чудесни -

те сега са песни,

ала били са сажди.

 

Четката е спусък

и перото - сабя.

Само с тях аз чувствам -

ще мога да забравя.

 

И черното става бяло

в тез ръце магични,

но сякаш в огледало

пак сълзи се стичат.

 

Вечното изкуство

свойта тайна брани -

много тежки чувства

и осолени рани...

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • харесах!
  • уооо много съм впечатлена, защото в днешно време рядко се намират чувствени хора, а комоли момчета. Страшно добро е, много ми хареса и просто е супер
Random works
: ??:??