May 7, 2008, 5:49 PM

Venus 

  Poetry
1003 0 19

 

 

 

Загубих се в пътеките дъждовни

и вятърно почуках на капчука -

отекна тишина...

 

Така във мен родиха се капки неволни

и спусна се водопад за разтуха -

океанна сълза.

 

Прибрах водите на морето в себе си,

изплаках ги със първата роса

... родих дъга...

 

Посипах пясъка с вълните си

и тръгнах боса по нежната трева -

открих света!

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??